De Parapluco. van Xiamentoko, Ltd.

 

Beste Producten!  De beste Dienst!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Toko Umbrella Co.,Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Geluchte Golfparaplu voor verkoop
Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 2 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze zorg goed altijd opgelost.

—— Huw

De producten zijn met goede kwaliteit. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld. De latere ook zeer goede verkoop.

—— Tomas

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Toko Umbrella Co.,Ltd.

1
Xiamen Toko Umbrella Co.,Ltd.
Hoofdgebouw

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : TOKO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : $5,000,000-$10,000,000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 70% - 80%

De Parapluco. van Xiamentoko is één van de grootste parapluleveranciers in China. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van en het ontwerpen van allerlei verschillende paraplu's. Door jaren van ontwikkeling, vandaag, is ons bedrijf een belangrijke fabrikant/een exporteur van diverse soorten hoogte - kwaliteitsparaplu tot de meeste gebieden van de wereld. Wij bieden een voltooid product aan belden voor mijnheren, dames, kinderen dat tot beste paraplu's uw eerste en definitieve bron in vasteland maakt. U niet alleen kunt emblemen of reclameberichten kiezen die op paraplupanelen in mono of multi moeten worden gedrukt, maar kunt uw eigen specificaties bevorderen om uw paraplu voor uw vereisten, met inbegrip van de voorziening van uw emblemen en kunstwerkontwerp geschikt te maken.

 

De vroege levering is wat wij waarnemen. Door middel van onze bekwame en efficiënte productieteams, kunnen de goederen in een korte periode worden geproduceerd om uw afleveringsschema te ontmoeten. Onze opdracht blijft hetzelfde, d.w.z., om kwaliteitsparaplu's aan gematigde prijzen uit te voeren; om onze klanten met de betere dienst te dienen. Dit, hopen wij, zal aan onze klanten op de lange termijn ten goede komen. Gelieve te voelen vrij om onze website te bezoeken en ons te contacteren als er om het even wat zijn wij voor u kunnen doen.

 

Contactgegevens
Xiamen Toko Umbrella Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Paul Zhang

Tel.: 86-592-5660752

Fax: 86-592-5662173

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)